System 4

System 4
1 Climbazole Shampoo

Normaalit ja rasvoittuvat hiukset ja hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo hiuspohjan hoitoon. Ehkäisee hilsettä, kutinaa ja rasvoittumista. Ylläpitää hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainoa. Lisää kiiltoa. Dermatologisesti testattu.

System 4
2 Climbazole Shampoo

Käsitellyt sekä kuivat hiukset ja hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo. Ehkäisee kuivan hilseen muodostumista ja kutinaa. Rauhoittaa hiuspohjan ihoa ja ylläpitää kosteustasapainoa. Suojaa hiusväriä ja lisää kiiltoa. Dermatologisesti testattu.

System 4
3 Mild Shampoo

Kaikille hiuslaaduille. Mieto erikoisshampoo päivittäiseen käyttöön. Puhdistaa ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa. Ehkäisee kutinaa ja hilseen muodostumista.
Tekee hiukset kiiltäviksi ja helpoiksi käsitellä. Dermatologisesti testattu.

System 4
4 Shale Oil Shampoo

Ylirasvoittuvat hiukset ja herkkä hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo. Liuskekiviöljy (shale oil) tasapainottaa liiallista talineritystä sekä rauhoittaa kutiavaa ja ärtynyttä hiuspohjaa. Ylläpitää kosteustasapainoa ja lisää kiiltoa. Dermatologisesti testattu.

System 4
H Hydro Care Conditioner

Käsitellyt ja kuivat hiukset. Kosteuttava hoitoaine. Ehkäisee hilseilyä, kutinaa ja punoitusta. Suojaa hiusväriä haalistumiselta ja ylläpitää oikeaa kosteustasapainoa. Lisää kiiltoa ja hiusten käsiteltävyyttä. Dermatologisesti testattu.

Tuotetta ei saa käyttää alle 3-vuotiailla.

System 4
O Oil Cure Hair Mask

Kaikille hiuslaaduille. Kuoriva ja ravitseva hiuspohjan hoitonaamio. Kuorii hiuspohjan ihoa ja poistaa hilsettä. Kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Lisää hiusten kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta. Dermatologisesti testattu.

Tuotetta ei saa käyttää alle 3-vuotiailla.

System 4
T Climbazole Scalp Tonic

Kaikille hiuslaaduille. Hiuspohjaan jätettävä hoitoneste. Hoitaa hiuspohjaa ja ehkäisee hilsettä sekä kutinaa. Liuottaa kristallisoitunutta talia. Edesauttaa stimuloimaan mikroverenkiertoa ja tervettä hiusten kasvua. Voidaan käyttää päivittäin. Dermatologisesti testattu.

Tuotetta ei saa käyttää alle 3-vuotiailla.

System 4
R Chitosan Hair Repair

Kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Hiuksiin jätettävä hoitoneste. Paikkaa hiusvaurioita ja vahvistaa hiuksen rakennetta. Kosteuttaa ja suojaa UV-säteiltä. Selvittää ja antaa kauniin kiillon. Dermatologisesti testattu.

System 4
M Moisture Scalp Lotion

Kosteuttava erikoishoito kuivalle ja herkälle hiuspohjalle. Hoitaa kuivaa sekä ärtynyttä hiuspohjaa. Soveltuu käytettäväksi myös kasvojen ja kaulan iholle esim. parranajon jälkeen. Tehokkaat aktiiviaineet tukevat hiuspohjan ja ihon luonnollista kosteustasapainoa. Ei huuhdella pois. Dermatologisesti testattu.

System 4 Bio Botanical
Shampoo

Oheneville hiuksille
Hiuspohjan luonnollista tasapainoa ja hyvinvointia ylläpitävä, kaikille hiustyypeille sopiva shampoo. Sisältää rauhoittavia ja kuorivia tehoaineita, hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloivaa kasviuuteseosta. Dermatologisesti testattu.

System 4 Bio Botanical
Vital Cure

Oheneville hiuksille
Hiuspohjan luonnollista tasapainoa ja hyvinvointia ylläpitävä, kaikille hiustyypeille sopiva hoitoaine. Sisältää rauhoittavia tehoaineita sekä hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloivaa kasviuuteseosta. Selvittää ja hoitaa. Dermatologisesti testattu.

System 4 Bio Botanical
Serum

Oheneville hiuksille
Hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloiva hoitoneste. Antiseptiset luonnonuutteet, salisyylihappo ja mentoli desinfioivat sekä rauhoittavat hiuspohjaa, samalla raikastaen ja hilliten hiuspohjan talineritystä. Ei huuhdella. Dermatologisesti testattu.

Avaa keskustelu
Voinko auttaa?
Voinko auttaa?