DS-tuotesarja

DS Color Shampoo

Hajusteeton kosteuttava shampoo normaaleille, värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Kosteuttaa ja elvyttää hiusta tehokkaasti säilyttäen samalla hiusvärin kirkkaana ja eloisana. Palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja sileyden, jolloin hiuksista tulee helpommin käsiteltävät. Hiukset tuntuvat raikkailta, kosteutetuilta ja pehmeiltä. Sisältää UV-suojan. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Lisää kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

pH. 6.5

Pakkauskoko: 50 ml, 250 ml, 1000 ml

DS Color Conditioner

Hajusteeton, kosteuttava hoitoaine normaaleille, värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Kosteuttaa ja ravitsee hiusta tehokkaasti. Palauttaa hiuksiin luonnollisen kiillon ja elastisuuden poistaen samalla sähköisyyttä hiuksista. Säilyttää hiusvärin kirkkaana ja eloisana. Hiukset tuntuvat vahvistuneilta, kimmoisilta ja pehmeiltä. Sisältää UV-suojan. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Hiero hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 2–5 minuuttia
ja huuhtele huolellisesti.

pH. 3.8

Pakkauskoko: 50 ml, 200 ml, 1000 ml

DS Volume Shampoo

Hajusteeton tuuheuttava shampoo ohuille, hennoille ja värikäsitellyille hiuksille. Koostumukseltaan kevyt shampoo kosteuttaa hiusta ja tekee hiuksista
elinvoimaiset. Antaa hiuksiin volyymia ja kauniin kiillon. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen kuohkeilta ja ilmavilta. Sisältää UV-suojan. Dermatologisesti testattu
herkällä iholla.

Käyttö: Lisää kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

pH. 6.0

Pakkauskoko: 50 ml, 250 ml, 1000 ml

DS Blond Shampoo

Hajusteeton shampoo vaaleille ja harmaille hiuksille. Shampoon runsas pigmenttipitoisuus taittaa tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä vivahteita ja hiuksista tulee puhtaan vaaleat sekä kirkkaat. Antaa kiiltoa, volyymia ja runsauden tuntua hiuksiin. Runsaan pigmenttipitoisuuden takia suosittelemme suojakäsineiden käyttöä. Sisältää UV-suojan. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, hiero kevyesti, anna vaikuttaa 1–5 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

pH. 5.0

Pakkauskoko: 50 ml, 250 ml, 1000 ml

DS Blond Conditioner

Hajusteeton hoitoaine vaaleille ja harmaille hiuksille. Kosteuttaa hiusta taittaen samalla ei-toivottuja lämpimiä vivahteita. Hoitaa ja selvittää tehokkaasti latistamatta hentojakaan hiuksia. Helpottaa hiusten käsiteltävyyttä, antaa kauniin kiillon ja poistaa sähköisyyttä. Hiukset tuntuvat raikkailta ja ilmavilta. Sisältää UV-suojan. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Levitä hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 2–5 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

pH. 3.8

Pakkauskoko: 50 ml, 200 ml, 1000 ml

DS Deep Cleansing Mineral Removing Shampoo

Hajusteeton kelatoiva shampoo kaikille hiustyypeille. Syväpuhdistava shampoo poistaa tehokkaasti hiuksista mineraalikertymät, kloorin sekä muotoilutuotteiden jäämät. Hellävarainen koostumus antaa hiuksiin kiiltoa, kirkastaa hiusväriä ja parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Suositellaan käytettäväksi 1–4 kertaa kuukaudessa. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Lisää kosteisiin hiuksiin, vaahdota, anna vaikuttaa 1–5 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti. Jatka käsittelyä DS Mineral Removing Elixirillä.

pH. 6.0

Pakkauskoko: 250 ml, 1000 ml

DS Mineral Removing Elixir

Hajusteeton kelatoiva hoitoneste mineraalien poistoon kaikille hiustyypeille. Puhdistaa tehokkaasti mineraalien aiheuttamat värjäymät hiuksista, kloorin sekä muotoilutuotteiden jäämät. Elvyttää hiusväriä ja tekee hiuksista kiiltävät. Suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa kuukaudessa. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Levitä Elixir tasaisesti kaikkialle hiuksiin shampoopesun jälkeen ja anna vaikuttaa 10–30 minuuttia. Huolehdi, että hiukset pysyvät kosteina koko vaikutusajan. Huuhtele huolellisesti ja jatka käsittelyä DS Mineral Removing Balmilla.

pH. 3.0

Pakkauskoko: 250 ml

DS Mineral Removing Balm

Hajusteeton kelatoiva hoitoaine kaikille hiustyypeille. Viimeistelee hiusten syväpuhdistuksen ja mineraalien poiston. Sulkee hiussuomut, jolloin hiuksista tulee helpommin käsiteltävät, kiiltävät ja pehmeän tuntuiset. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5–10 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

pH. 4.0

Pakkauskoko: 250 ml

DS Intensive Moisture Mask

Hajusteeton tehohoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Ravitsee ja kosteuttaa intensiivisesti hiusta palauttaen kuivien ja vahingoittuneiden hiusten luonnollisen kiillon sekä elinvoiman. Lisää hiusten käsiteltävyyttä, selvittää ja silottaa hiusta. Tekee hiukset pehmeän ja silkkisen tuntuisiksi. Sisältää UV-suojan. Dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Käyttö: Levitä tasaisesti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja hiero kevyesti. Anna vaikuttaa 5–15 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

pH. 3.8

Pakkauskoko: 250 ml

DS Leave-in Conditioner

Hajusteeton hoitosuihke kaikille hiustyypeille. Koostumukseltaan kevyt hoitosuihke kosteuttaa hiusta tehokkaasti tehden hiuksista helpommin käsiteltävät ja pehmeän tuntuiset. Vähentää hiusten sähköisyyttä, antaa kiiltoa ja ehkäisee hiusvärin haalistumista. Sisältää UV-suojan. Dermatologisesti testattu herkällä
iholla.

Käyttö: Suihkuta noin 20cm etäisyydeltä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

pH. 3.8

Pakkauskoko: 200 ml

DS Matte Wax

Hajusteeton hiusvaha. Luonnollinen ja joustava pito. Antaa rakennetta ja tukea muotoiluun. Helposti uudelleen muotoiltavissa. Pehmeän koostumuksen ansiosta tuote sopii erinomaisesti myös hennoimpien hiusten muotoiluun. Ei tahmaa ja on helppo pestä pois. Sisältää UV- suojan.

Käyttö: Lämmitä pieni määrä vahaa kämmenten välissä ja vie vaha pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla.

pH. >5.5

Pakkauskoko: 50 ml

DS Fiber Gel

Hajusteeton hiusgeeli. Vahva pito. Kuitugeelin koostumus antaa hiukseen rakennetta ja kiiltoa sekä voimakasta tukea hiusten muotoiluun. Kuitugeelin avulla saat lyhyisiin hiuksiin vahvaa pitoa ja pitkiin hiuksiin volyymia ja tukea. Ei tahmaa ja peseytyy helposti pois. Sisältää UV-suojan.

Käyttö: Lisää pieni määrä tuotetta kämmenille, levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

pH. 6.5

Pakkauskoko: 100 ml

DS Heat Protection Spray

Hajusteeton lämpösuojasuihke. Kevyt pito. Hienojakoinen lämpösuojasuihke suojaa hiusta erittäin tehokkaasti jopa 220°C/ 428°F lämmöltä antaen samalla kevyttä pitoa muotoiluun. Ehkäisee kosteuden haihtumista hiuksesta ja antaa kiiltoa hiukseen. Sisältää UV-suojan.

Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin noin 20cm etäisyydeltä. Kampaa hiukset ennen muotoilua.

pH. 5.3

Pakkauskoko: 200 ml

DS Styling Lotion

Hajusteeton tuuheuttava kampausneste. Kevyt pito. Joustavan tuen antava kampausneste luo erinomaisen pohjan hiusten muotoiluun ja erilaisiin kampauksiin. Antaa kevyttä rakennetta, volyymia ja pitkäkestoista tukea. Tekee hiuksista paksumman ja tuuheamman tuntuiset. Sopii kaikille hiustyypeille, erinomainen hennoille hiuksille sekä kiharoiden muotoiluun. Sisältää UV-suojan.

Käyttö: Suihkuta tasaisesti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

pH. 6.5–6.8

Pakkauskoko: 200 ml

DS Salt Spray

Hajusteeton suolasuihke.Tuuheuttava suolasuihke antaa hiukseen karkeaa mattamaista rakennetta ja tukea. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, joten sopii hyvin myös hennoille ja ohuille hiuksille. Hiuksista tulee täyteläisemmät ja kuohkeamman näköiset. Sisältää UV-suojan.

Käyttö: Suihkuta kosteiden hiusten tyveen antamaan tukea tai kuiviin hiuksiin pituuksiin antamaan rakennetta. Anna kuivua itsestään tai föönaa kuivaksi.

pH. 6.5–7.5

Pakkauskoko: 200 ml

DS Pre Styling Cream

Hajusteeton muotoiluvoide. Kevyt pito. Koostumukseltaan samettisen pehmeä muotoiluvoide antaa kevyttä pitoa ja joustavaa tukea muotoiluun, föönaamiseen ja kihartamiseen. Kosteuttaa kevyesti, vähentää hiusten sähköisyyttä, silottaa ja lisää kiiltoa hiuksiin. Sopii erinomaisesti myös kiharoille hiuksille. Sisältää UV-suojan.

Käyttö: Lisää pieni määrä muotoiluvoidetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Jatka muotoilua haluamallasi tavalla.

pH. 3.8

Pakkauskoko: 100 ml

DS Medium Hold Hairspray

Hajusteeton hiuskiinne. Keskivahva pito. Antaa joustavan tuen muotoiluun ja luonnolliseen viimeistelyyn. Koostumukseltaan kevyt hiuslakka kuivuu nopeasti, antaa hiuksiin kauniin kiillon ja suojaa kosteutta vastaan. Tuote sisältää UV-suojan.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta tasaisesti 25–30 cm etäisyydeltä hiuksiin.

Pakkauskoko: 300 ml

DS Strong Hold Hairspray

Hajusteeton hiuskiinne. Erittäin voimakas pito. Antaa pitkäkestoista pitoa ja tukea hiuksiin. Kuivuu nopeasti, antaa hiuksiin kauniin kiillon sekä suojaa kosteutta vastaan. Tuote sisältää UV-suojan.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta tasaisesti 25–30 cm etäisyydeltä hiuksiin.

Pakkauskoko: 100, 300 ml

DS Texturizing Spray

Hajusteeton rakennesuihke. Lisää hiuksiin rakennetta, mattamaista tekstuuria ja volyymia. Saa hiukset tuntumaan tuuheammilta, kuohkeilta ja ilmavilta. Rakennesuihkeen
avulla teet nopean, pitävän tyvikohotuksen sekä luot hiuksiin ja kampaukseen runsasta volyymia. Tuote sisältää UV-suojan.

Käyttö: Ravista, kunnes pullon sisällä oleva kuula liikkuu. Suihkuta hiusten tyveen sekä tarvittaessa pituuksiin 20–25 cm etäisyydeltä ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Suositellaan käytettäväksi kuiviin hiuksiin.

Pakkauskoko: 100, 300 ml

DS Volume Mousse

Hajusteeton muotovaahto. Vahva pito. Antaa joustavaa tukea, lisää volyymiä ja saa hiukset tuntumaan tuuheammilta. Korostaa hiusten luonnollista kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Sisältää UV-suojan.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa kuivaksi tai muotoile haluamallasi tavalla.

Pakkauskoko: 300 ml

Avaa keskustelu
Voinko auttaa?
Voinko auttaa?