Kotimaiset kampaajien luottotuotteet kotikäyttöön

Four Reasons Black Edition on kotimainen premium-tason sarja uudenaikaisia, teknisesti korkealaatuisia tuotteita, jotka on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen. Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen tuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiusten hoitoon ja muotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen. Black Edition -sarja tuo ammattilaistason hoito- ja muotoilutuotteet kaikkien ulottuville – fiksuun Four Reasons -hintaan.

Pesu- ja hoitotuotteet arjen hemmotteluhetkiin

Four Reasons Black Edition -pesu- ja hoitotuotteet on suunniteltu päivittäiseen hiustenhoitoon, tämän päivän hiusten tarpeet huomioiden, mutta samalla tekemään pesutapahtumasta herkullisen tuoksuisen, ylellisesti vaahtoava arjen luksushetken.

Vie hiustenmuotoilu uudelle tasolle

Teknisesti korkealaatuinen, kattava sarja muotoilutuotteita on kehitetty kampaajien tarpeet ja vaatimukset huomioon ottaen, joten ne sopivat vaativaankin muotoiluun ollen kuitenkin erittäin helppokäyttöisiä. Black Edition -valikoima edustaa uusinta hiusteknologiaa ja jokainen tuote sisältää täsmäinnovaation, joka tuo hiustenmuotoiluun juuri kaipaamasi säväyksen.

Black Edition -sarja tuo ammattilaistason muotoilu- ja viimeistelytuotteet kaikkien ulottuville. Sarjan monipuolisella tuotekokonaisuudella toteutat hiustyylit ja kampaukset arjesta aina hohdokkaimpiin juhlahetkiin. Miksi tyytyisit vähempään?